metje ontwerp

 

Metje ontwerp luistert, denkt mee, maakt dan mooie ontwerpen die werken voor grote organisaties én voor kleine ondernemers. Want Metje heeft kennis, ervaring, opleiding en daarbij de onbedwingbare neiging om mooie vormgeving te maken.

beste resultaat

 

Metje maakt pakkende, functionele ontwerpen, houdt je op de hoogte van de status van het werk en gaat door tot het klopt. Metje werkt vanuit de sterke overtuiging dat je het beste resultaat krijgt als je samen werkt. Denken doen we samen, Metje maakt het.

 

 

online en offline

 

Nieuwe huisstijl nodig? een ontwerp voor een actie of promotiemateriaal?Metje voelt snel aan wat jij wilt en doet een praktisch voorstel voor je online en je offline communicatie.

 

 

 

mkb & grote organisatie

 

Metje werkt voor startende ondernemers en bedrijven. Ook heeft ze ervaring in groot zakelijke  organisaties als Achmea. Ze heeft de antennes en ervaring om goed werk te leveren als verschillende partijen betrokken zijn bij een project.

 

metje advies

 

Metje advies weet hoe het werkt. Ze heeft veel ervaring in het aansturen van mensen en houdt je helder op de hoogte. Ze denkt praktisch en oplossingsgericht na over communicatie en houdt steeds het grote geheel voor ogen. Metje geeft passend advies over de vormgeving van je communicatie.

projecten en producten

 

Metje advies heeft ruime ervaring in het managen van projecten, met aansturen, adviseren, meedenken en procesbegeleiding. Je kunt Metje inhuren voor het maken van een product of voor langere projecten of trajecten. Net wat je wilt.

 

samenwerken

 

Metje werkt in een team en Metje doet zelfstandige opdrachten. Een goede verstandhouding en een open relatie zijn haar uitgangspunt. Mooie en bruikbare  ontwerpen zijn het resultaat.

wie is metje

 

Metje grafisch ontwerp en advies te Apeldoorn is opgericht in 2007 door grafisch vormgeefster Marieke Hamming.

 

Marieke is afgestudeerd als grafisch vormgever aan de Kunstacademie in Arnhem en deed verschillende praktijkgerichte opleidingen, zoals MKB en stand- en decorbouw/ontwerp.

 

Metje werkt als ontwerper en projectmanager voor verschillende opdrachtgevers.

metje werk

 

Metje ontwerpt huisstijlen, magazines en campagnes voor online en offline gebruik.

nieuw

drukwerk

digitaal

divers

opdrachtgevers

 

 

metje contact

Geïnteresseerd in het werk van Metje? Vul hier je gegevens hier dan neem ik contact met je op. Gelijk contact opnemen mag natuurlijk ook:

06 1682 2438

info@metje.nl

metje grafisch ontwerp & advies

 

kersenlaan 13

7322sbB  apeldoorn

055 301 6597

06 1682 2438

 

info@metje.nl

 

btw NL1381.56.943 B.01

rabobank 1288.50.167

kvk 08189678

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.